söndag 28 mars 2010

Helgmys, vårkänsla och trötthet




Helgen har varit en blandning av allt det där i en och samma påse. Vi är trötta. Fortfarande. Det har nästan byggts på när nu livet återgått till vardagen igen, och man istället tvingas ta i kapp all den där tiden som vi varit borta. Jag har haft en otroligt intensiv vecka på jobbet. Det har inte funnits en död minut. Jobbat på kvällarna fram till midnatt för att förbereda nästa dag. Somnat alldeles för sent. Sovit knackigt. Upp för tidigt. Men det har gått bra. Man har verkligen mer kraft än man tror ändå. Helgen började med mysig fredagskväll med återträff med mammagruppen på nya restaurang Björk. Det är så kul att vi faktiskt har hittat varandra genom den gemensamma nämnaren att vi fick barn samtidigt. Men vi har riktigt kul även utan dem. Delade familje/relations minnen och ämnen väckte ganska många asgarv, vilket var befriande.
Micke och Melker har haft fotbollshelg så jag o Noel har hängt ihop igår och idag, och varvat lekparken med det fortsatta rensandet hemma. Däremellan har vi noterat skatornas fantastiska tålamodsprövande bobyggande, träffat en sädesärla och hälsat på ankorna.

1 kommentar:

Viran sa...

Hej lilla borgarbracka! Vad i all världen kommer det namnet ifrån? Vilken kämpe du är! Jag och Simon sitter och tittar på fem myror och äter "tosca fusk" (torkad frukt) just nu. Hälsa lille Noel och Micke. Kram Syrran.