måndag 12 november 2007

Tillbaka i vimlet


Det fanns en tid när vi var här jämt. Lite som Vänner gänget ni vet. Där man har baren runt hörnet som man hänger på varje fredag. Och en och annan dag däremellan också. Vi var kompisar med bartendern som var otroligt skicklig på det han gjorde. Inte bara trolla med drinkar utan även ett socialt unikum som fick alla att trivas. Såväl stora sällskap som den ensamma gubben som satt och hängde över en öl i baren. Vi var ett stort singelgäng som umgicks jämt och pratade ut om veckans bravader. Tyvärr gick Formbar i graven och bartendern försvann till någon annan krog. Istället kom Vimmel. Kvar är de en gång grymt snygga snurrfotöljerna i baren som påminner om den tiden. Restaurangdelen ser idag ut som en snyggare chinakrog, med sina svarta bås. Killarna som har baren verkar trevliga och det är just det stället andas idag. Trevligt. Inte längre personligt.
Men tillräckligt trevligt för att vi skulle få en helkväll som gjorde oss sängliggande i komaläge en hel söndag. Shit man pallar mindre, these days..

1 kommentar:

Anonym sa...

Går du på Vimmel utan att kontakta mig, dåligt...

Utvecklingen är en del av livet, även om man vid 35 års ålder önskar att man kunde stanna klockan...:) Det är bara att inse, det finns ingen morgondag.

//New News