söndag 31 maj 2009

Båtpremiär




Årets och för Noel den allra första båtpremiären är avklarad. Denna magiska söndag. Dallrande högsommarvärme. Trädens skira linblomsgröna färg har bytts till intensiv, mossgrön ton. Det är sötare dofter nu som sprider sig utmed Stockholms vackra gator. Vilken härlig helg det varit. Igår njöt vi av folkfesten Maraton, och hamnade på spontant grillparty i Vasaparken. Idag hejade vi fram våra stora kille i spåren på Minimaran. Det är en stark känsla där inne på Stadion när man ser den ena kämpen efter den andra. De fanatiska sprinterfamiljernas barn vinner förstås alltid, men det är de där sluggisarna jag beundrar mest. De som kämpar på och kommer i mål bland de sista. Högröda i ansikten och grimaser av smärta..
Men sen bar det av ut till Saltis och vår lilla båt. Det blev en tur in till stan genom allén avdet fina folkets hus uppe på bergen. Det är som att bevittna en annan värld. Man kan inte låta bli att tänka att deras ungars liv ser nog en aning annorlunda ut, än ett stenkast därifrån i Fisksätra..
Jag har verkligen njutit denna helg och varit tillsammans med min kära man och lilla älskade stora fina unge. Det är livet det.

Inga kommentarer: