tisdag 3 juli 2007

Nedräkning

Tisdag...3 dagar kvar. Plötsligt så kommer tröttheten smygande. Dagarna segar sig fram. Jag tittar på klockan. Tittar i min kalender. Vilken dag är det egentligen? Är det verkligen bara tisdag? Semesterlockelsen. Längtan. Precis som julafton när man var liten. Snart ska jag ut på grönbete. Jippie !

I avdelningen nonchalanta jobbsökanden träffade jag idag på en ny kategori. Tuggummituggaren! Allvarligt ?

3 kommentarer:

pia sa...

Hej vännen,

vilken fin blogg du har! Sitter hemma och passar sovande Frans - otroligt lugnt och skönt. Kaja är på puben med Sigge lill. Vi tankade honom full och hoppas att han står sej några timmar.

Kompisbloggar brukar ofta vara lite jobbiga att läsa tycker jag, de ät ju inte som ett mail riktade till mej. Lite opersonligt fast ändå privat. Men din var fin! Tycker du hittat en bra ton, man känner sej inte som någon som står utanför och kollar in på partyt om du förstår vad jag menar.

Kul också att läsa att det kommit in yogamattor och aukupunktur i din tillvaro. Förstår att målet är att ta det lite lugnare, det tror jag är bra. Vidbränd är inte kul.

Kommer du till Götet och hälsar på inom kort? Kerst nämnde något om det, kanske kan vi ses hos henne då. Det var så himla länge sedan!

Må gott så länge, kram!

Anonym sa...

En tuggummituggare? Nicotin kanske? Skönt att snubben inte rökte iallafall. Jag råkade ut för en kedjerökande dansk under en intervju i Köpenhamn en gång. Längtar efter att träffa dig!

Borgarbrackan sa...

Pia: Välkommen ! Vad härligt att du hittat hit. Och tack för de fina orden. Jag tror jag förstår precis vad du menar och det är inte helt enkelt att lägga nivån. Vi kommer till helgen till Götet, och det vore superkul att ses på en gemensam träff hos K.
KRAM

Kerstin: Haha, ja du har nog sett det mesta gällande jobbsökanden kan jag tänka..Men de är ju så kontinentala de där danskarna..;-D Vi ses snart. KRAM